Slatko: Sabrina Carpenter deveruša na venčanju koleginice iz serije “Girl Meets World”

Neke zvezde zaista se toliko zbliže na snimanju serije da postaju kao porodica. Viđali smo to sa ekipom koja je radila seriju “Wizards of Waverly Place”, a isto se dešava i sa glumačkom ekipom “Girl Meets World” koja se okupila na venčanju.

Naime, zvezda serije Danielle Fishel udala se prethodnog vikenda za Jensena Karpa, a među brojnim zvanicama bila je i Sabrina Carpenter, u ulozi deveruše. Ako niste pratili seriju ili ste je pomalo zaboravili, Sabrina je u njoj igrala Mayu, koja je najbolja prijateljica sa čerkom lika kojeg je tumačila Danielle.

Srećna mlada se zahvalila i Sabrini u svojoj Instagram objavi gde kaže, “Najbolji prijatelji vam pomažu, ohrabruju vas, pomažu vam da dobijete nove poglede. Ovo su jedini ljudi koji su stojali uz nas tog dana, na našoj svadbi, i koji će biti tu do kraja naših života.” Sem Sabrine, na venčanju je bio i Corey Fogelmanis koji je u seriji tumačio lik Farklea.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Slatko: Sabrina Carpenter deveruša na venčanju koleginice iz serije “Girl Meets World”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.