Slatko: Ari, Dove, Jus, Sofia, Marija Žeželj i druge zvezde obeležile Dan majki!

U nedelju, 13. maja obeležen je Dan majki a to je baš raznežilo naše omiljene zvezde koje listom objavljuju emotivne poruke i fotke sa svojim mamama na društvenim mrežama. To uključuje svetske, ali i naše regionalne zvezde!

Justin Bieber je tako objavio fotku sa svojom mamom Pattie iz vremena kad je još bio dečak, ali nije tu objavu komentarisao rečima. Prethodnu na koju je grli su ipak ispratili predivni stihovi koji između ostalog kažu, “Naučila si me sve, dala si mi sve, to čuvam u sebi a zbog tebe idem napred, uvek si uz mene”

Sofia Carson je takođe bila inspirisana pa je uz sliku dodala, “Život je prelep uz tebe. Mi smo najsrećnije ćerke na celom svetu. Volimo te mama, ti si nam sve. Hvala ti do beskraja, srećan Dan majki”

Slične poruke šalju i Ariana Grande, Camila Cabello, Dove Cameron, Zendaya, Victoria Justice ili naša Marija Žeželj koja kaže, “Okružena sam mnogim uspešnim i jakim ženama koje me svakodnevno inspirišu i dokazuju da je sve u životu moguće. Jedna od njih je moja mama, moja najveća podrška i uzor. Zahvalna sam joj za sve što je za mene učinila, kako me je vaspitala, ohrabrivala i uvek bila tu za mene. Nadam se da ću jednog dana biti baš takva majka svojoj deci i pružiti im ljubav kakvu sam od nje naučila. Cilj mi je da ostanem jaka i borbena kao i ona kroz svoj život. Volite vaše mame i sve žene koje su preuzele tu ulogu u vašim životima. Poštujte ih, čuvajte i negujte jer su vam najverniji prijatelji. One su naše blago, dom i nepresušni izvor ljubavi. Mama volim te! ♥️” Uzgred, da li ste primetili koliko mnoge od ovih zvezda liče na svoje mame?

Mommy

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slobodan čovek: Justin Bieber neće zaglaviti zatvor ako kroči u Argentinu!

7 thoughts on “Slatko: Ari, Dove, Jus, Sofia, Marija Žeželj i druge zvezde obeležile Dan majki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.