“Slagali smo da smrdiš”: Pritisak Directionera upalio, tabloid se izvinio Harryju Stylesu!

CduWvofVIAA-b8m

Časopis Daily Star objavio je 21. februara priču po kojoj Harry Styles smrdi i da ga je Kendall Jenner tokom njihove kratke veze stalno molila da se češće tušira ali bez uspeha. Međutim, Directioneri su ih primorali da priznaju kako je u pitanju laž!

U izdanju koje se pojavilo u nedelju, tabloid je objavio: “Rekli smo kako je Kendall Jenner optužila Harryja Stylesa da neverovatno smrdi i da ga moli da se kupa više kao i da više upotrebljava dezodorans. Sad nam je rečeno da to nije istina”. Za ovo je najzaslužnija armija Directionera koja je poslala na hiljade protestnih pisama dok se Harry po običaju nije oglašavao niti je pretio tužbom. Isto tabloid vrlo često piše izmišljotine o Harryju. Recimo, prošle godine objavili su kako će on praviti sopstveno vino kao i da se slikao go!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prava sapunica: Bivši muž želi da obnovi vezu sa Cheryl, usput vređa Liama Paynea!

One thought on ““Slagali smo da smrdiš”: Pritisak Directionera upalio, tabloid se izvinio Harryju Stylesu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.