Škrtica: Restoran javno ponizio Kendall Jenner!

U američkoj kulturi napojnica je nešto se toliko podrazumeva da je ostavljaju i bogati i siromašni svaki put kad budu usluženi u restoranu. Međutim, Kendall Jenner je prekršila to nepisano pravilo i odmah se našla na stubu srama!

Kendall je posetila jedan restoran u Njujorku a na račun od 24 dolara nije ostavila ni cent! Restoran je objavio njen račun na svom Instagramu a polje u kome se navodi veličina napojnice ostalo je potpuno prazno! Sve to prati komentar, “Ne zaborvite da ostavite napojnicu svom konobaru.” Naravno, reakcije su različite, od onih koji ismevaju Kendall kao škrticu do drugih koji misle da ona možda nije bila zadovoljna uslugom i da je ovakvo ponašanje restorana krajnje neprofesionalno.

Napojnice čine veliki deo zarade konobara jer njihove plate nisu naročito visoke i same po sebi nisu dovoljno za više od preživljavanja. Zato i svi koji rade ovaj posao više računaju da će živeti od napojnica nego od zvaničnog dela plate.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fotke sve otkrivaju: Kendall Jenner ima novog dečka!

3 thoughts on “Škrtica: Restoran javno ponizio Kendall Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.