Skroz smo zbunjeni: Martina otvorila YouTube kanal, priča na srpskom! (video)

13151151_288096118197162_1320796800_n

Martina Stoessel otvorila je svoj YouTube kanal na kome će redovno objavljivati videe sa novim dešavanjima iz svog života ali upravo prvi video koji je postavila jako nas je zbunio.

Naime, već na početku snimka možemo videti kako Martina jasno kaže, “Madrid, Španija” pa bi neko ko je ne poznaje mogao samo da zaključi da je i ona iz naših krajeva! Interesantno je da je ona i naziv glavnog grada ove države izgovorila sa akcentom kakav mi koristimo dok recimo kasnije takođe pominje Madrid ali ga izgovara kako to inače čini, sa španskim akcentom. Dakle, ni to nije bila slučajnost! O čemu se tačno radi niko ne zna – ne postoji bilo kakvo objašnjenje jer posle te dve uvodne reči, Tini nastavlja da govori na španskom i kasnije na engleskom! Da li vi imate ideju o čemu se radi?

Ako se sećate, već se jednom desilo da je Tini pričala na našem jeziku, o čemu smo pisali ovde. Da li je u njenom društvu neko ko potiče iz naših krajeva pa je uči izraze?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Televizija objavila: Tini je u vezi sa Sebastianom Yatrom!

7 thoughts on “Skroz smo zbunjeni: Martina otvorila YouTube kanal, priča na srpskom! (video)

  1. Iako sam Tinista, ipak mislim da ona nije rekla "Španija". Rekla je "E-Španja" samo što se to 'E' malo manje čulo. Eh,kamo sreće da Tini priča srpski. ?

  2. Španija!!!
    Ok, učim španjolski i imaju riječ koja zvuči tako što ne znači da govori srpski

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.