Skroz drugačije: Lisa i Lena promenile frizure!

Lisa i Lena sve rade zajedno! Devojke su tako istovremeno i promenile imidž, bolje rečeno frizuru, a time su se pohvalile prvo na Instagramu!

Najveća novina je svakako to što sad devojke imaju šiške, a fandomu se to dopada. Posebno se izdvaja komentar jedne devojke koja kaže, “Ja oduvek imam šiške, a uvek sam se zbog toga osećala isključeno iz društva. Sad kad vidim ovu vašu sliku, mislila sam da umirem, to me je baš ohrabrilo!”

Lisa i Lena su nam ove godine osim promene imidža pokazale i da više ne nose proteze, a isto tako, počele su da uče vožnju skejta. Najvažnije od svega, one se i dalje ponašaju kao normalne devojčice svojih godina i predstavljaju pozitivan primer za svoj fandom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Skroz drugačije: Lisa i Lena promenile frizure!

  1. Slatko im stoji, i ako su mi možda bile ljepše bez šiski. Sve u svemu stvarno se ponašaju ODLIČNO za razliku od nekih djevojčica njihovih godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.