Skromna ceremonija: Avicii sahranjen u svom rodnom gradu

Daleko od očiju javnosti, DJ Avicii je konačno sahranjen nakon što je njegovo telo dopremljeno iz daleko Omana, gde je sebi oduzeo život.

Kako se navodi, Avicii je sahranjen na lokalnom groblju u Stokholmu, gde je i rođen, a događaju su prisustovali samo članovi porodice i bliski prijatelji. Njegov prijatelj, Jesse Waits je objavio sliku programa same sahrane na čijoj naslovnici stoji pravo ime DJ-a, Tim Bergling i godina njegovog rođenja i smrti.

Avicii poslednjih godina nije nastupao i redovno je izjavljivao ad je vrlo srećan jer može da se fokusira na sebe i svoj život. Ipak, nakon smrti pojavile su se informacije da DJ nikad nije uspeo da se oslobodi loših navika i da je patio od depresije zbog koje je i sebi oduzeo život.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Avicii

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Aviciijeva jeziva priča: Govorio sam mom menadžeru da ću umreti, a on me je primoravao da nastupam

6 thoughts on “Skromna ceremonija: Avicii sahranjen u svom rodnom gradu

    1. To je ključno – ne razumemo takva stanja uma, i možda je i dobro što ne razumemo.

  1. Tako mi ga je zao!! U mom razredu, iako svi volimo potpuno različiti muziku, svi smo/još uvijek volimo Aviciia 😭😭😭😭😭

  2. Kako bih volela da je mogao da se reši te depresije, i da živi srećno. Naša škola učestvovala na sportskoj Olimpijadi i nevezano za ovo prvi smo, ali kad je počela njegova pesma svi su napravili tužne face. RIP Avici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.