Sjajna ideja: Bend Senses Fail snimio spot o tome kako osvojiti Demi Lovato!

Bend pod nazivom Senses Fail još uvek nije stekao svoju slavu, ali nikad ne reci nikad! Sada kada je bend zasluženo privukao pažnju Demi Lovato, Lovatici bez prestanka gledaju njihov spot “Elevator To The Gallows” jer je njegova tema upravo kako osvojiti Demi!

„Nauči da plešeš, Demi voli da pleše“ i druge zanimljivosti ispisane su na tabli sa koje Senses Fail uči od „profesorke“ šta im je sve potrebno da ih Demi zavoli, a pevač čak nosi i majicu sa Demine turneje! Demi je sve ovo videla i zahvalila im se na Twitteru, a Senses Fail je otkrio zašto je snimio ovakav spot! „Mi smo svi Demini fanovi. S obzirom da smo se i mi susreli sa bolestima zavisnosti, znamo kroz šta je prošla i želeli smo da zna koliko je volimo i želimo joj sve najbolje“ rekao je bend.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ostajemo na tri imena: Tini NIJE zvezda kojoj je poslata ponuda za koncert u Beogradu!

2 thoughts on “Sjajna ideja: Bend Senses Fail snimio spot o tome kako osvojiti Demi Lovato!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.