Ovo su svi singlovi Shawna Mendesa, rangirani od slabijih do najboljih!

Shawn Mendes je od prvih dana i od trećeg singla “Stitches” počeo da stiče svetsku karijeru, i taj singl ga je vinuo u zvezde, nakon kog je usledio “I Know What You Did Last Summer” koji je snimio sa sadašnjom devojkom Camilom Cabello. Probaćemo da rangiramo sve Shawnove singlove od slabijih do onih najboljih!

14. “I Know What You Did Last Summer”

Ovaj singl je dobar, ali je on samo uvod u još bolju muziku kako Camile, tako i Shawna.

13. “Life Of The Party”

Ovo je ujedno i Shawnov debi singl, u kom je prvi put pokazao svoj slatki glas i njegovu emotivnu stranu.

12. “Where Were You In The Morning?”

Najniže rangiran od svih singlova sa Shawnovog najnovijeg albuma, i kako kaže i Pop Sugar, ovo je samo uvod u dobre pesme sa albuma koji je Shawn nazvao po sebi.

11. “Something Big”

Ovo je singl koji je Shawn objavio pre čuvenog “Stitches” koji je sasvim druga priča u odnosu na ovu zabavnu pesmu, i ovo je jedna od rekih Shawnovih pesama sa tako veselom tematikom.

10. “Nervous”

“Nervous” uspeva da se nađe u top 10, a tome je naročito doprinela činjenica da je ova pesma jednostavno previše realna – da li ste svi imali situaciju da ste nervozni i uzbuđeni pored nekog ko vam se sviđa?

9. “Youth”

Pesma koja je vrlo jednostavna, a tema vedra, i Khalid i Shawn pokušali su da verodostojno prikažu svoj stil.

8. “Stitches”

Shawn može ovom singlu prvenstveno da zahvali što se nalazi na svim top listama sveta, a “Stiches” je osvojio srca zbog uzbudljive teme i spota i melodije koja vas vuče na prvo slušanje.

7. “There’s Nothing Holding Me Back”

Ovo je jedna od najvedrijih Shawnovnih ljubavnih numera, sa prelepom devojkom u spotu i romantičnim scenama, a priznajemo i da je ovo zvuk koji na prvo slušanje osvaja. Sjajan singl!

6. “Treat You Better”

Shawn je i ovim singlom osvojio svet, što je jako važno jer je Shawn pokrio ozbiljnu temu – nasilje nad mladim devojkama u vezama.

Pročitajte još  Famoza music chart #146 - Glasajte za sve omiljene pesme, jednom dnevno!

5. “If I Can’t Have You”

U ovoj numeri Shawn opeva svoju čežnju za nekim koga ne može da ima (svi smo nekad bili i u toj situaciji, zar ne) i ona se od prvog dana zavrtela na svim top listama.

4. “Mercy”

Zahvaljujući “Treat You Better”, “Stitches” i ovoj pesmi, Shawn je ostavio utisak kao povređeni i nesrećan dečko, ali ove tri sjajne balade obeležile su njegovu karijeru, od kojih je “Mercy” verovatno i najbolja.

3. “Lost In Japan”

Zasigurno jedna od najboljih brzih Shawnovih pesama, koju je remiksovao i Zedd, a u spotu je obrađena tema filma “Lost In Translation”.

2. “Senorita”

Postoji razlog zašto je “Senorita” najuspešnija Shawnova i Camilina pesma ikada – ona nije samo pečat njihove ljubavi, ona je obeležila jedno celo leto.

1. “In My Blood”

Ko je bolje od Shawna u ovoj pesmi opevao osećaj u kom anksioznost guši, ali čovekova želja za životom i unutrašnja snaga uspevaju da preovladaju? Nema sumnje da je ovo Shawnova najbolja pesma!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Ovo su svi singlovi Shawna Mendesa, rangirani od slabijih do najboljih!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.