Singapurski parlament stavio Arianu Grande i Lady Gagu na crnu listu!

Nije strana pojava u azijskim zemljama da neke zvezde dobiju zabranu ulaska u zemlju ili se njihova muzika ne promoviše tamo zbog sadržaja na omotu ili značenja pesme, što je ovog puta bila tema parlamenta u Singapuru gde su razmatrali pesme nekih muzičara među kojima su se našle trenutno najpopularnija ženska umetnica Ariana Grande i ovogodišnja Grammy dobitnica Lady Gaga!

Ovog ponedeljka švedska metal grupa Watain je osetila odluku parlamenta na svojoj koži kada im je zabranjen nastup u Singapuru, jer smatraju da njihova muzika “omalovažava religiju i promoviše nasilje”. Fotografija ministarske izjave o ograničavanju govora mržnje objavljena je na Facebooku sa naslovom “lekcija dana” i već je podeljena preko hiljadu puta. No, to nije sve, jer su se na ovoj listi našle Ariana i Lady Gaga sa svojim hit singlovima!

Naime, Arina pesma “God Is A Woman” i “Judas” Lady Gage su se našle na “crnoj listi”, jer smatraju da obe pesme “omalovažavaju religiju”, iako su obe pevačice već imale priliku i da održe koncerte u ovim državama. Ipak, ministar pravosuđa kaže da ne mogu sve zabraniti ljudima, ali da se takva muzika smatra uvredljivom. Ministar je takođe naveo da ne mogu dopustiti sve što se smatra uvredljivim, ali da baš ne mogu ni se zabraniti, jer to nije izvodljivo. Dobro je ipak što su Ari i Lady Gaga prošle sa blažom zabranom.

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS izdržao napad Taylor Swift, Demi Lovato ima najbolji plasman u karijeri!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Lady Gaga

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Singapurski parlament stavio Arianu Grande i Lady Gagu na crnu listu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.