Sigurno mesto za sve fandome: Mia nam predstavljaju svoju FB grupu Fandoms United

91

Hej Famozo, opet ja. Kako ste? Ja sam primjetila koliko se fandomi međusobno svađaju, ali su opet jedni tu za druge kada je najgore i najteže. Primjetila sam da su baš tada, kada trebaju jedini druge, da su tada ujedinjeni. Stoga sam ja zajedno s još tri djevojke, ujedno i moje tri prijateljice, odlučila stvoriti grupu gdje će biti mjesta za svakoga, gdje nitko neće biti višak, gdje ćemo možda moći pronaći utjehu i potporu kada ju trebamo.

Facebook: Fandoms United

Ova grupa, ja se nadam, trebala bi nas međusobno povezati. U grupi stvarno nije važno jeste li Tinista, Seleantor, Directioner ili Mixer. Stvarno nije. Ja obećsjem da neću zapustiti grupu i obećajem vam da će biti i live streamova i kvizova ako budete htjeli i svega. Svega što budete htjeli. Ono što je u ovoj grupi zabranjeno je – psovanje, vrijeđanje i sve ono ružno i najgore. Admini ove grupe smo Milica i ja (Mia). Također su moderatori Vlatka i Tamara. Objavljujte slike, kvizove, pjesme, priče, ankete, videe, možda dopustim da održite i vi live streamove.

Uskoro putujem u London i tamo ću kupiti svega i svačega, tako da očekujte jedan giveaway, nisam 100% sigurna, ali ja se nadam da će biti. Evo nadam se da ćete doći i da će nam biti super. Ako vam ikada bude trebako nešto imate mene, Milicu, Vlatku i Tamaru. Ako imate nekih problema i trebate se nekome povjeriti vjerujte mi, saslušat ću vas, pokušati pomoći i ne osuđivati. Volimo vas???

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na redakcija@famoza.net, a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

91

2 thoughts on “Sigurno mesto za sve fandome: Mia nam predstavljaju svoju FB grupu Fandoms United

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.