Sićušna ali srećna: Upoznajte najnižu devojku na svetu!

mu9s8MU

Jyoti Amge iz Nagpura, Indija najniža je žena na planeti ali to što je visoka samo 63cm ne sprečava je da uvek bude nasmejana i srećna!

Po Ginisovoj knjizi rekorda, Jyoti je visoka samo 62.8 cm a s obzirom da ima 21 godinu, nije za očekivati da će porasti. Iako je zbog genetske mutacije zauvek ostala neverovatno niska, ona ne dozvoljava da joj to uništi život i uvek se smeje! A koliko je niska možda se najbolje vidi na ovoj fotki gde stoji pored flaše soka od dve litre!

coke-bottle_2086673i

sisters_2086669i

Jyoti je ipak vrlo pametna devojka – konstantno uči i piše, pojavljivala se u seriji “American Horror Story” a obožava i da šminka druge žene. Ako ona može da živi ovako srećno, zašto ne bismo i mi sa našim sitnim nesavršenostima? Što pre prihvatimo sebe takvim kakvi jesmo, biće nam lepše!

sister-make-up_2086678i

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sićušna ali srećna: Upoznajte najnižu devojku na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.