Sia: Postala sam i mama i baka za samo godinu dana!

Sia je jedna od najtajanstvenijih muzičarki na svetu, jer njoj retko kad možemo videti lice, njen stil je vrlo ekscentričan, ali njen glas je nešto što oduševljava i osvaja publiku širom sveta – da podsetimo, njen hit “Chandelier” broji preko dve milijarde pregleda na YouTubeu. O njenom privatnom životu nema mnogo kontroverzi i nečega što bi moglo da privuče mnogo pažnje, ali jedna interesantna vest je da je ona u godinu dana postala i mama i baka – pitate se kako to funkcioniše?

Iako biološki svakako nikako nije izvodljivo da iste godine i rodite dete i da ono dobije dete, u medijima kruži vest da je Sia u roku od godinu dana dobila i dete i unuče, pa ćemo konačno objasniti i mi o čemu se radi! Naime, 44-godišnja pevačica nije prava majka svoja dva sina koji u ovom trenutku imaju 19 godina (tada su obojica imala 18), već ih je ona prošle godine usvojila, a njen mlađi 19-godišnji sin, kako prenosi Daily Mail, ove godine dočekao je svoja dva deteta!

Sia je ove reči objavila u intervjuu sa radio voditeljem Zaneom Loweom, koji je prvi čuo radosne vesti: “Moj mlađi sin je upravo dobio dve bebe, je**no sam postala baka!” rekla je Sia uzbuđeno za Apple Music podkast. Sia je decu usvojila jer je bila dirnuta kada je saznala za njihovu traumatičnu finansijsku situaciju i u kakvim uslovima su živeli.

Pročitajte još  Sandrin blog: Mojih top 7 omiljenih zvezda!

Sia je otkrila da je usvojila decu, odnosno tinejžere, prošlog maja, i da je oni zovu “nana”, ali da bi ona volela da je zovu “Lovey”, kako Kris Jenner zovu njeni unuci. Sia je otkrila i da je njen stariji usvojeni sin otkrio da je gej, na šta je ona ponosna zbog njegove hrabrosti: “On cveta i tako sam ponosna na njega… On je svetlost mog života” rekla je Sia.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sia

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Top 10 singlova koji su obeležili 2016. godinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.