Na praznik: Shawn otkrio kad je ušao u vezu sa Camillom!

Shawn Mendes definitivno se promenio! Dok od njega ranije nije bilo moguće izvući bilo kakve informacije o njegovom ljubavnom životu, sad mu nije problem da crvkuće o Camili Cabello, pa je novinarima čak otkrio kad su njih dvoje i zvanično postali par! Kako on ističe, to nije bilo tako davno.

Shawn i Camilla već dugi niz godina su bliski, ali muzičar ističe da je njihova veza zaista mlada, odnosno da još nisu proslavili ni pola godine! “Stvarno nismo zajedno toliko dugo”, pričao je Shawn fandomu nakon jednog od koncerata u Australiji. “U vezi smo zvanično od četvrtog jula”. Shawnove reči da su oni vezu započeli na američki Dan nezavisnosti slažu se sa fotkama paparaca koje su se pojavile u to vreme, a gde ih prvi put možemo videti kako se ljube. Stvari se ipak odvijaju prilično brzo, s obzirom da je ona već u avgustu upoznala njegove roditelje!

Shawn i Camila u poslednje vreme su udaljeni jedno od drugog hiljadama kilometara zbog njegove turneje, ali distancu se trude da pobede na razne načine. Pomaže i to što su tabloidi prilično milostivi, pa ih nema puno koji spekulišu da je njihova veza u krizi.

Pročitajte još  Famoza music chart #108 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.