Shawn Mendes Serbia

sm

Nedavno sam napravio stranicu “Shawn Mendes Serbia” na kojoj možete da saznate sve najbitnije informacije o njemu, njegovoj muzici, i još mnogo toga. Sve vesti će biti objavljene na srpskom i engleskom jeziku. Pored Facebook stranice, vesti možete pratiti na Twitteru i našem web-sajtu. Nadam se da će vam se svideti, i da će te nas pratiti! 🙂

Facebook: Shawn Mendes Serbia
Web: Shawn Mendes Serbia

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #53 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.