Shawn Mendes prvi na američkoj top listi: Jako sam srećan!

Shawn Mendes postigao je neverovatan uspeh, s obzirom da je i njegov treći album startovao sa prvog mesta američke top liste, čime je postao treći najmlađi muzičar koji je to uradio, odmah iza Justina Biebera i Miley Cyrus. U prvom razgovor za BBC nakon što se to desilo, Shawn je otkrio i neke tjane o svom aktuelnom albumu!

“Jako sam srećan i teško je ovo shvatiti”, kaže on. Shawn ističe da je posebno zadovoljan saradnjom sa Edom Sheeranom. “Moji idoli su najbolje osobe na svetu. Iako su oni i moji prijatelji, i dalje ih zovem idolima jer to zaista i jesu, tako sam srećan. Završio sam pisanje pesama sa njim i to je bilo to. Možete da ga osetite u ovim pesmama.”

Shawn se ipak baš u ovim momentima priseća teških vremena i početaka kad je bilo teško da dobije šansu. “Mnogo je teško uspeti, a jako je važno da uvek znate šta je to najvažnije. Isto tako, morate pronaći vremena da uživate u tome što radite a da sve teškoće svedete na najmanju moguću meru”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes donirao 100 hiljada dolara za žrtve zemljotresa u Meksiku!

2 thoughts on “Shawn Mendes prvi na američkoj top listi: Jako sam srećan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.