Shawn Mendes proslavlja 23. rođendan: Živim najbolji život!

Iako smo viđali fotografije Shawna Mendesa sa zlatnim labradorom njegove devojke Camile Cabello, ispostavilo se da je on alergičan na pse kako ona kaže. Verovali ili ne ovaj mladi pevač juče je napunio 23. godine, a svoju radost i veselje podelio je na svom Instagram profilu sa videom gde uživa na proslavi u društvu svoje devojke i prijatelja. Evo i kako je proslava izgledala!

Camila je u nedelju podelila slike i video snimke sa dvogodišnjim dečkom Shawnom gde mu je čestitala rođendan. Snimak je sa njihovog poslednjeg odmora na Majorci na kojem je Shawn bio bez majice sa šoljicom espresa u ruci. ”Živim najbolji život sa espresom i ovim pogledom.” rekao je.

Shawn je proslavio rođendan u klubu u Njujorku, a po videu koji možete pogledati ispod vidimo da je žurka bila neverovatna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Shawn je takođe objavio Tik Tok video gde su on i Camila proricali ko će se najviše napiti do kraja večeri.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Famoza music chart #129 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.