Shawn Mendes povređen: Moja veza sa Camilom nije laž!

Shawnu Mendesu nikako ne prijaju internet teorije da su Camila Cabello i on u stvari i dalje samo prijatelji, a da sve što rade poslednjih nedelja jeste obična predstava kako bi povećali svoju popularnost. Međutim, mladi Kanađanin ističe da je zaista zaljubljen do ušiju, i da je sve što gledamo istina!

Paparaci su Shawna uhvatili na aerodromu gde su ga zasuli pitanjima, a kao fin dečko, on se trudio da im odgovori čak i kad su ona bila provokativna. Upitan da li je upoznao Camiline roditelje, on je samo rekao da ih zna već odavno, a onda je odgovorio i optužbe da su oni zajedno samo radi promocije.

“Mi definitivno ne radimo ovo zbog publiciteta”, rekao je on kratko, ali interesantno, nije hteo da otkrije javnosti da li je rekao Camili magične reči, “Volim te”. Rekli bismo da su sva ova pitanja suvišna, ali je lepo što Shawn ima strpljenja čak i za njih!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Nekad se plašim samog sebe, Taylor Swift mi je pomogla da prevaziđem nervozu pred nastup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.