Shawn Mendes o najčudnijem momentu svoje karijere: Stojao sam sa britanskom kraljicom, ćutali smo 10 minuta!

Retki muzičari imaju tu čast da u karijeri pevaju pred prepunim arenama i stadionima, a još ređi su oni koji nastupaju na zaista posebnim događajima, kao što je Royal Albert Hall u Londonu, i to pred britanskom kraljicom lično! Shawn je imao tu priliku, a iako nosi lepa sećanja, pamti i krajnje neobične momente!

Dok je čekao svoj red, Shawn je bio te sreće da naleti na kraljicu ali kaže da nije znao šta da radi! Naime, stvar je u tome što po protokolu, kraljica je ta koja mora da započne razgovor, tako da ne možete jednostavno vi da krenete sa ćaskanjem! Međutim, problem je nastao jer je kraljica sve vreme ćutala!

“Stojim ja tako u bekstejdžu, kad evo ti kraljice kako se šeta pored mene”, priseća se on u šou Ellen Degeneres. “Nemate pravo da pričate sa njom osim ako vam se ona prva ne obrati, pa je tako bilo 10 minuta neprijatne tišine između kraljice i mene.” Kad ga je Ellen upitala da li je ona uopšte i pogledala ka njemu i konstatovala da on postoji, Shawn kroz smeh odgovara, “Ma kakvi, nije me konstatovala! Krišom sam bacio pogled par puta, a sve vreme sam mislio, ‘Ne bi to trebalo da radim’.”

Shawn kaže da je posle bio toliko zbunjen da nije čak prišao ni princu Harryju i njegovoj verenici Meghan Markle koja će mu postati žena ove subote, samim tim i princeza. “Šetao sam holom a video sam ih u jednoj prostoriji. Nešto su pričali, a ja sam ušao u prostoriji, a čim sam osetio da su me primetili, ja sam se okrenuo i otišao! Bio sam sav ukočen i ponavljao sam da ja to ne mogu. Nikad nisam bio toliko opčinjen”, zaključuje on. Biće prilike Shawne!

Pročitajte još  Kako ovo funkcioniše? Ariana Grande nastavlja da pada na listi zvezda na društvenim mrežama, BTS nezadrživ!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Shawn Mendes o najčudnijem momentu svoje karijere: Stojao sam sa britanskom kraljicom, ćutali smo 10 minuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.