Shawn Mendes: Niti sam zaljubljen, niti mi to treba!

Dok neke zvezde odmah nakon što izađu iz veze uđu u sledeću, Shawn Mendesa je zaista baš briga za ljubav. U najnovijem intervjuu on ističe da mu devojka zaista nije potrebna u ovom momentu pa se i nada da će u narednom periodu ostati singl.

Shawn ističe da se nekad upita da li bi bilo bolje da bude u vezi, kad vidi svoje zaljubljene vršnjake, ali da ubrzo shvata da je sad rano za to. “Trenutno nisam u vezi sa bilo kim, ali nije to zato što nemam vremena”, priča on za Variety. “Ne znam ni da li bih bio u vezi čak i da nisam slavan. Ne jurim ljubav. Naravno, pomislite nekad da bi to bilo lepo ali onda shvatite da je to pogrešno i da u ovom momentu ne bi trebalo da budem sa bilo kim. Ljubavi imam – tu su mi porodica i prijatelji.”

On svoje kolege muzičare savetuje da nikad ne zaborave na svoj fandom. “Mnogo je važno da idete od grada do grada i upoznajete ljude – to vam je kao predsednička kampanja. Ja samo to i radim otkako sam napunio 15 godina. Uvek sam bio takav, meni to nije teško i to mi je skroz OK”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Budi emocije: Pogledajte dokumentarni film Shawna Mendesa!

4 thoughts on “Shawn Mendes: Niti sam zaljubljen, niti mi to treba!

  1. Takav je slatkiš 😍❤.
    Ako želi da bude singl, neka bude, iako po meni je samo pitanje vremena kada će naći djevojku.
    Skoro svi slavni imaju nekoga, mislim da će i on uskoro naći djevojku, po svom ukusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.