Shawn Mendes mrtav bolestan, ali presrećan zbog svega što ga čeka!

Shawn Mendes mrtav bolestan, ali presrećan zbog svega što ga čeka!

Čini nam se da su svi oko nas, pa i mi sami imali problema sa prehladom ove zime, a isti problem ima i Shawn Mendes! Ipak, iako trenutno ima zdravstvenim problema, Shawn sa neverovatnim entuzijazmom priča o svemu što ga očekuje ove godine, pa čak i otkriva izvođenju kojih pesama na turneji se najviše raduje!

“Umirem od želje da se vratim na turneju i sviram vam ovaj album ljudi”, tvitovao je on. “Ne mogu da verujem da većinu ovih pesama još uvek nisam izvodio do sad! “Mutual”, “Why”, “Particular Taste” itd. Takođe, izvinite što nisam bio aktivan, borim se sa ludom kijavicom. Ipak, gledam šta radite!”

Na sreću Shawna, ali i Mendes Army, prvi koncert na turneji je tek 7. marta u Amsterdamu, a za očekivati je da za oko mesec dana Shawn krene u ozbiljne pripreme za turneju koja će ga još jednom dovesti i u naš relativan komšiluku – Austriju.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Shawn Mendes: Sa Camillom ću napisati milion pesama!

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Shawn Mendes mrtav bolestan, ali presrećan zbog svega što ga čeka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.