Shawn Mendes konačno objasnio video u kom hoda kao zombi sa Camilom Cabello!

Shawn Mendes je zbog novog singla “Wonder” prisutan u svim medijima, a ne moramo ni da napominjemo koliku pometnju je on doneo jer jako dugo nismo imali priliku da čujemo njegovu novu muziku! The Morning Mash Up šou radija SiriusXM ugostio je Shawna ovom prilikom, pa se on konačno setio i da objasni pomalo jeziv video njega i Camile napravljen tokom pandemije, kad su njih dvoje izašli da prošetaju, ali su hodali tako sporo da su izgledali užasno čudno. Imamo odgovor zašto je sve tako izgledalo!

“Postoji jedan video Camile i mene u kom šetamo, ali jako, jako sporo. Izgledamo kao zombiji iz ‘The Walking Dead’. Svi su se pitali jesmo li na drogama i šta nam je. Smešno mi je to, jer samo smo bili preplavljeni svim situacijama u svetu. Razmišljali smo o tome kako je sve strašno i kako su teška vremena, pa smo odlučili da samo meditiramo i prošetamo sporije” objašnjava Shawn. “U našim glavama to je bio jako miran trenutak, ali jeste smešno kad vidimo ponovo taj video. Umirali smo od smeha jer istina je da smo kao zombiji” nasmejao se on.

Osim što i Shawn priča o Cam što je uverenje da je u njihovoj vezi sve u odličnom redu, i Camila je napisala divnu objavu u kojoj je odala počast Shawnovom novom singlu, tako da, njih dvoje definitivno nisu raskinuli uprkos tračevima.

Pročitajte još  Famoza music chart #182 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Da sve bude još lepše, Shawn je pričao i o tome koliko mu je bitno da mu Camila pomogne u snimanju albuma jer ceni njenu kreativnost: “Ne znam da li će Camilu potpisati među svim autorima jer niko mi nije poput nje davao snagu i hrabrost da radim s muzikom ono što osećam da treba” zaključuje on. Divan način da se Shawn zahvali Cam na svemu su upravo ovakve reči!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  To je to: Shawn Mendes i Hailey Baldwin i u Londonu pokazali da su par!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.