Shawn Mendes i Khalid izveli pesmu “Youth” na Billboard Music Awardsu, pa odali priznanje žrtvama u pucnjavama!


Na sceni Billboard Music Awardsa nastupio je i Shawn Mendes u društvu Khalida kako bi izveli pesmu “Youth”, a nakon toga i odali počast svim žrtvama u pucnjavama koje su se dogodile u skorije vreme u Americi i koje broje veliki broj žrtava.

Neposredno pre nastupa, Shawn je na crvenom tepihhu otkrio kako je došlo do njihove saradnje na njegovoj pesmi “Youth”. “Mi smo dobri prijatelji već nekoliko godina i razgovarali smo o nečemu važnom i kako bi bilo dobro da napišemo nešto veoma važno. Veoma sam uzbuđen, biće ovo poseban nastup,” rekao je Shawn.

“Pre nekoliko nedelja, mnogi učenici iz Santa Fe srednje škole u Teksasu su se pridružili protestu protiv nasilja oružjem i ne razlikuju se od desetine hiljada mladih ljudi ove nacije koji su se udružili kako bi rekli da stvari moraju da se promene,” najavila je Bebe Rexha nastup Shawna Mendesa i Khalida govorom. “Oni inspirišu svojom nadom, svojim saosećanjem i odlučnošću da naprave razliku i bolji svet,” dodala je ona.

Ostalo je još nekoliko dana do Shawnovog novog albuma koji stiže ove nedelje i on ističe da je veoma uzbuđen zbog toga. “Morate da razmišljate sve vreme, da se trudite da to učinite. Uskoro će izaći, odbrojavam nedelje i pokazaću ljudima novi album. To je ono što stvarno želim i zabavno je, počinje zabavan period,” dodaje pevač.

Pročitajte još  Shawn Mendes priča o novom albumu i otkriva koje su mu omiljene pesme ove godine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

7 thoughts on “Shawn Mendes i Khalid izveli pesmu “Youth” na Billboard Music Awardsu, pa odali priznanje žrtvama u pucnjavama!

      1. Hocete pokusati ako bude prilike za neki festival, posto ne znam bas festivale, ne razumem se?😂Nadam se da cete probati kao i za M&M❤️

        1. Mislimo da za Shawna mora pravi koncert, jedino ako se ne desi neko čudo pa ga Exit ili neki drugi festival u regionu ne pozove ovih dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.