Shawn Mendes: Grammy je ništa, to su prazne reči!

Shawn Mendes dugo je ćutao o svom ljubavnom životu, ali sad je još jednom objasnio koliko voli Camila Cabello! On je u novoj rundi razgovara sa fanovima na svojoj turneji ponovo spomenuo svoju devojku, s obzirom da je tema bila njihova zajednička nominacija za Grammy nagradu.

Shawn je trenutno na turneji po Južnoj Americi, a kad ga je neko upitao da objasni svoju i Camilinu reakciju na nominaciju, on je otkrio da ima mnogo važnijih stvari u životu. “Evo o čemu se radi – strava je biti nominovan za Grammy, ali je isto tako mnogo bolje kad ste zaljubljeni”, ističe on. “Ja isto tako mislim da je mnogo doći na drugi kraj sveta u Sao Paulu i pevati pred 30.000 ljudi i sedeti sa ljudima kojima je zaista stalo do vas. Grammyji i nagrade – to su samo reči. To ne znači ništa, ali ovo nešto znači. Naravno da smo bili srećni, ali mnogo smo više uzbuđeni što smo ovde.”

Ovo su prilično hrabre reči, jer većina umetnika kao da oseća obavezu da od svake svoje nominacije pravi usiljeno slavlje. Ipak, sve je više onih koji misle da je reč o uštogljenoj ceremoniji koja se bezrazložno stavlja na tron, iako se često donose krajnje problematične odluke. Halsey je tako priznala da je razočarana što nema niti jednu nominaciju, baš kao ni BTS. Sa druge strane, sećamo se i skandala sa ovogodišnje ceremonije kad je Ariana Grande bila ponižena, jer su je organizatori ucenjivali da peva pesme po njihovom izboru. Njoj je tad bilo jasno rečeno da ne sme da peva “7 rings”, a kako im se lista zahteva širila, Ari je odlučila da se povuče!

Pročitajte još  Shawn Mendes & Hailee Steinfeld - Stitches (Acoustic)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.