Shawn Mendes demantuje: Nisam tako pametan kao što se piše na internetu!

Jedna od najnezgodnijih stvari kad ste zvezda je to što se o vama onda pričaju razne čudne priče od kojih mnoge nisu nimalo lepe. Shawn Mendes je to iskusio ali je na sopstvenu žalost, morao da konstatuje i da neke lepe stvari nisu istinite!

Upitan u intervjuu za Daily Telegraph šta je to najčudnije pročitao o sebi, Shawn kaže da je to informacija kako je fenomenalan sa jezicima! “Odavno postoji glasina kako govorim čak četiri jezika a istina je da govorim jedan jedini. Međutim, ako ljudi misle da govorim četiri jezika… kako se to zove, poliglota? Nisam lud za tom pričom.”

Jedna malo manje lepa glasina govori da Shawn mrzi paradajz ali i bubamare! “Ja volim bubamare, to nije istina. Ipak, stvarno ne volim paradaj: ukus im je užasan, unište svaki sendvič a izgleda da su u svemu. Međutim, to su vam problemi bogatog sveta”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Topsify music chart #65 - Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

One thought on “Shawn Mendes demantuje: Nisam tako pametan kao što se piše na internetu!

  1. Problemi bogatog svijeta mogu zamisliti ahh, ali bar govori istinu za razliku od nekih zvijezda koje se samo znaju hvaliti. Ne znam stvarno tko je napisao ovo za bubamare stvarno cudno jer ih Shawn obozava kao sto je izjavio. 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.