Shawn i Camila zgrozili javnost zbog jedne slike!

Shawn Mendes i Camila Cabello glase kao dosta neproblematičan par, pa iako su mnogi sumnjali u istinitost njihove veze, par je naišao na pozitivne kritike javnosti. Ipak, čini se kao da u zadnje vrijeme par dijeli možda malo previše intimnih detalja na društvenim mrežama, a dok su neki zgroženi, drugi sve prepisuju karanteni, piše ELLE.

Shawn je objavio na svom Instagramu sliku svoje nove frizure. On je skratio svoju dugu kosu koju je pustio da raste tokom pandemije i rada na svojem novom albumu Wonder. Reakcije fanova su bile vrlo pozitivne, mnogi su se složili kako mu puno bolje stoji kraća kosa.

„Shawnu puno bolje stoji kraća kosa“ naveo je jedan fan „Duga kosa je bila ok, ali je bolja kratka“ rekao je drugi fan. I sama Camila mu je komentirala kosu s riječima „Shawn, što ti se dešava s kosom? Stalno je mijenjaš“ našalila se ona „ipak, sviđa mi se ova frizura, dobro ti stoji.“

Par je za Valentinovo objavio zajedničke slike, a dok je Camila objavila slatku sliku Shawna i nje dok se ljube, Shawn se odlučio na neubičajen prizor – njega kako ljubi Camilino stopalo. U opisu slike je napisao „toliko te volim da ljubim i tvoje stopalo“. Slika je naišla na različite reakcije fanova: dok su neki pomalo zgroženi s prizorom, drugi ih opravdavaju jer su Shawn i Camila već i prije objavljivali šaljive zajedničke slike.

Pročitajte još  Shawn Mendes: Camila Cabello je idealna za devojku!

„Shawn volim te ali molim te obriši ovu sliku“ nesretan je bio jedan fan „ovo je odvratno“ komentirao je drugi „shvaćam da se volite ali zaista, ovo nitko nije trebao vidjeti“.

Dok neki smatraju da se Shawn samo dobro našalio za Valentinovo, drugi misle kako je sve vrlo neukusna šala. Ni Shawn ni Camila se nisu oglasili povodom slike, a male su šanse da će to i učiniti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.