Shawn i Camila na romantičnoj večeri u Montrealu

Shawn i Camila više uopšte ne prezaju od romantičnih momenata u javnosti, ne krijući svoju vezu. Nakon što su viđeni na plaži u Miamiju, potom na ulicama Njujorka, da bi kasnije proslavili Shawnov rođendan u društvu prijatelja, njih dvoje ovoga puta viđeni su u Montrealu na romantičnoj večeri.

Prema očevicima, Shawn i Camila izgledali su zaljubljeno i srećno, ljubili su se i “očito, nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog”. Par je ranije tog dana viđen u kafiću “Le Cartet” na kasnom doručku. “Došli su oko dva popodne juče i naručili doručak. Delovali su baš zaljubljeno! Ljubili su se i dodirivali kao par. Bili su ovde nešto duže od sat vremena. Restoran je skoro prazan u to vreme, pa ih niko nije uznemiravao. Opušteno su ušli i zauzeli mesta, bili su jako tihi. Bili su jako ljubazni i pristojni”, kaže svedok.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ari ponovo caruje društvenim mrežama, Biebs, Sel i Demi u velikom padu, Martinina rivalka u vrhu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.