Shawn cvrkuće o Camili: Sve možemo da kažemo jedno drugom, čitavog života bih pisao pesme sa njom!

landscape-1449087522-gettyimages-499523286

Kad Shawna Mendesa ne pitaju za to kad će nešto snimiti sa Niallom Horanom, onda su pitanja o Camili Cabello nezaobilazna! Novinare strašno intrigira njihova bliskost a Shawn ističe da mu nikad nije problem da govori o tome i da mu ne smeta ni kad ih proglase parom.

“Pitate se da li smo ikad bili par? Ne, nismo zaista. Tačno je samo da smo jako bliski prijatelji. Sa njom se uvek lako povežem. Sa nekim ljudima osetite instant vezu a ona tu spada”, objašnjava Shawn. On kaže da se ne ljuti kad ih mediji nazivaju parom. “Nas dvoje ne uzimamo sebe preterano ozbiljno, zato nam nije čudno kad nas to pitaju. Mi smo toliko bliski da jedno drugome možemo da kažemo šta god poželimo i da to ne napravi problem. To je prijateljstvo koje želite da čuvate zauvek.”

Shawn ističe da je Camila devojka zbog koje bi bio srećan čak i kad bi se odrekao pevačke karijere, pod uslovom da sa njom radi kao tekstopisac. “Ona je sjajan tekstopisac. Čak i kad bih samo pisao za druge ljude bio bih srećan jer tako je sjajno pisati sa njom i uopšte raditi s njom”. Koliko je devojaka koje bi volele da Shawn o njima priča ovako?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravi se blesav: Shawn Mendes našao način da nervira svoj fandom (video)

One thought on “Shawn cvrkuće o Camili: Sve možemo da kažemo jedno drugom, čitavog života bih pisao pesme sa njom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.