Serija ne ide? Karol Sevilla spava na klupi u parku!

Nažalost, i po našim gradovima često viđamo beskućnike koji su primorani da spavaju na klupama u parkovima a ovih dana pridružila im se i Karol Sevilla koja je to podelila i sa fanovima na Instagramu!

Karol sigurno može lepo da živi od novca koji dobija za snimanje “Soy Lune” (uskoro kreće i koncertna turneja!) ali spavanje na klupi u parku (što baš i nije najčistija aktivnost) očigledno je bio dobar štos s ozbirom da ova njena objava ima skoro 300.000 lajkova!

Karol ističe da je najsrećnija upravo kad je sa fandomom. “Volim moj posao, moj omiljeni deo je kad sam sa obožavaocima, videti njihove prelepe osmehe je magično”, napisala je ona nedavno na Twitteru.

??????

A photo posted by Karol Sevilla? (@karolsevillaofc) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Serija ne ide? Karol Sevilla spava na klupi u parku!

  1. Brt nije ona beskucnica, mozda je samo isla u prirodu da se opusti… Mozda je cak i pozirala samo jer nije mogla sama tako da se uslika. Na slici vidimo cak i da je dan!

      1. Tačno tako . Ne razumem zašto neki Tinisti moraju biti protiv Karol . Iskreno , obe ih volim , baš mi je preslatka na ovoj slici 🙂

  2. Pa to je samo slika ne vrijeđajte mi idola za bezveze
    Mislila sam da ste pametniji ali ocito vam je tako dosadno da preuvelicavate stvari i pisete bezveze

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.