Neviđen skandal, serija ismevala Seleninu transplantaciju bubrega!

Često konstatujemo kako se u današnje vreme svako lako nađe uvređenim, ali čak i za naše standarde, ono što se desilo u seriji “Saved By the Bell” je krajnje uvredljivo! Naime, autori serije ubacili su u scenario više referenci na transplantaciju bubrega Selene Gomez, što ne bi bio problem da to nije urađeno krajnje neukusno!

“Saved by the Bell” je kultni teen sitkom iz devedesetih koji je nedavno “oživljen”, ali se pitamo zašto su scenaristi mislili da će ismevanje Selene koja je umalo umrla tokom teške operacije biti hit. Selena je bila na meti dva puta, a u prvom slučaju, to se desilo u razgovoru dva studenta koji se prepiru oko toga ko je Seleni donirao bubreg, piše People.

“Znam da je činjenica kako je Seleni bubreg dala mama Justina Biebera”, priča jedna učenica i dodaje, “Bože, voleo bih da imam telefon kako bih ti to dokazao.” Drugi lik na to odgovara, “A šta da mi dokažeš. To je bio bubreg Demi Lovato. One su najbolje drugarice… kao što smo mi bile.” Naravno, i Justin Bieber i Demi Lovato su bolne teme za Selenu Gomez koja je odavno prekinula svaki kontakt sa njima.

Nažalost, to nije bilo sve, pa se u toku iste epizode na zidu škole može videti grafit sa veoma neumesnim rečima, “Da li Selena Gomez uopšte ima bubreg?” Selenatori su zapalili internet kad su videli šta se dešava, a pritisak je bio toliko neizdrživ da je kompanija koja emituje seriju morala da se oglasi!

Pročitajte još  Isplivale fotke Justinovog maltretiranja Selene, ali i tvrdnje da je ona tukla njega

“Izvinjavamo se. Naša ideja nije bila da ismevamo Selenino zdravlje”, stoji u saopštenju. “Pričali smo sa njenim timom, i doniraćemo novac u njenu fondaciju, Fond Selene Gomez za istraživanje lupusa.” Selena izgleda ne želi da se oglasi, jer je već odavno navikla da trpi udarce. Ne sumnjamo da zaista nije bilo želje da se Sel namerno povredi, ali ko god je smišljao scenario, zaista nije nimalo razmišljao.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Neviđen skandal, serija ismevala Seleninu transplantaciju bubrega!

  1. Bukvalno ne postoji nacin na koji ovo nije uvredljivo, stvarno treba da ih bude sramota sto su sebi ovo dopustili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.