Series Land

petak 24

Ovo je originalna Ask.fm stranica o četiri serije: “The Vampire Diaries”, “The Originals”, “Gossip Girl” i “Pretty Little Liars”. Imam ga oko mjesec dana i cilj mi je da upoznam sve glumce iz ovih serija. A još veći cilj mi je da pomoću mog Aska i drugi zavole ove serije. Znam sve o tim serijama kao i glumcima koji glume u njima. Postavljam orginalne slike, gifove,citate i slike koja sama napravim. Hvala na pažnji!

Ask.fm: Series Land

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čuda su ipak moguća: Nina Dobrev se vratila u "Vampirske dnevnike", biće je opet!

3 thoughts on “Series Land

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.