Series Land

petak 24

Ovo je originalna Ask.fm stranica o četiri serije: “The Vampire Diaries”, “The Originals”, “Gossip Girl” i “Pretty Little Liars”. Imam ga oko mjesec dana i cilj mi je da upoznam sve glumce iz ovih serija. A još veći cilj mi je da pomoću mog Aska i drugi zavole ove serije. Znam sve o tim serijama kao i glumcima koji glume u njima. Postavljam orginalne slike, gifove,citate i slike koja sama napravim. Hvala na pažnji!

Ask.fm: Series Land

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na redakcija@famoza.net, a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shay Mitchell promenila mišljenje: Možda ipak bude osme sezone PLL!

3 thoughts on “Series Land

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.