Senzacija u najavi: Selena Gomez i Taylor Swift snimile duet?!

Taylor Swift će u petak izbaciti svoj novi album “Reputation” a kao da to samo po sebi nije dovoljno uzbudljivo, šef njene muzičke kuće Big Machine Records, Scott Borchetta je izazvao pravu senzaciju dajući nam trag da je i Selena uključena u njega!

Scott je naime objavio reklamu prodajnog lanca Target gde vidimo kako se Taylor sprema za izlazak albuma. Ništa neobično, kao ni to što je on tagovao Taylor Swift uz reči, “Ovo je tako dobro”. Stvar je međutim što je on osim Tay i svoje izdavačke kuće tagovao i Selenu Gomez, naizgled bez razloga s obzirom da se ona ne pojavljuje u videu!

Mnoge je to navelo na jedini mogući zaključak – Tay i Sel su tajno snimile duet što i nije nemoguće kad znamo da su se one redovne viđale sve vreme dok je Taylor bila daleko do javnosti. Neki ipak smatraju da je Scott samo zabrljao – naime, negde na 23. sekundi reklame vidimo Taylor koja sedi pored jedne brinete pa je on možda od nje pomislio da je u pitanju Sel. Kako album stiže u petak, brzo ćemo dobiti razrešenje misterije!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Shop

5 thoughts on “Senzacija u najavi: Selena Gomez i Taylor Swift snimile duet?!

  1. Ne verujem da je pogresio bas toliko ,ipak mislim da imaju pesmu 😀

  2. Vrlo moguće da je pogriješio, ali bi mi bilo draže da su stvarno snimile duet👧👱🎤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.