Senzacija: BTS otvorio svoju turneju na punom Rose Bowl stadionu!

Ni u Americi ne može svaka zvezda da napuni stadion, ali BTS kao najpoznatiji K-pop bend ikada definitivno može!  Momci su to pokazali i u subotu na potpuno rasprodatom Rose Bowl stadionu u Pasadeni u Kaliforniji, a ovo je tek početak njihove turneje i veliki nastupi tek se spremaju, pa je fandom uzbuđeniji nego ikada!

Naime, turneja „Love Yourself: Speak Yourself“ svoj prvi koncert imala je upravo na čuvenom Rose Bowl stadionu i BTS je fandom dočekao u velikom broju, pa se u publici našlo 60 hiljada ljudi među kojima su i neke zvezde poput Nicka Jonasa koji se pohvalio na društvenim mrežama da je otišao na koncert! Momci su obećali da će nastupe podići na još viši nivo jer ovoga puta haraju stadionima, a sudeći po utiscima fanova, momci su ispunili obećanje!

Spektakl je trajao skoro tri sata pa je bilo prostora za dosta pesama, a sve je počelo pesmom „Dionysus“. Poseban momenat bilo je i izvođenje pesme „Euphoria“ dok je Jungkook lebdeo nad publikom, a Jimin je iskočio niotkuda da izvede „Serendipity“! Svaki izvođač imao je svog prostora, a od efekata je bilo vatrometa, srca i neonskih svetala – pogledajte i celokupnu set listu:

Pročitajte još  Emotivan: Jimin objasnio publici zašto je plakao na koncertu u Brazilu!

1. “Dionysus”
2. “Not Today”
3. “Outro: Wings”
4. “Trivia: Just Dance”
5. “Euphoria”
6. “Best of Me”
7. “Serendipity”
8. “Trivia: Love”
9. “Boy With Luv”
10. “Dope”
11. “Baepsae”
12. “Fire”
13. “Idol”
14. “Singularity”
15. “Fake Love”
16. “Trivia: Seesaw”
17. “Epiphany” on piano
18. “Truth Untold”
19. “Outro: Tear”
20. “Mic Drop”
21. “Anpanman”
22. “So What”
23. “Make It Right”
24. “Mikrokosmos”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.