Selma nam predstavlja svoje prelepe edite!

Heej, ja sam Selma, u slobodno vrijeme volim praviti razne edite, outlineove, crtati… Napravila sam profil na Instagramu, na njega postavljam svoje crteže i outlineove.

Ovdje su neki primjeri mojih outlineova na koja sam mnooogo ponosnaa ☻ ako želite vidjeti još mojih radova možete me zapratiti na instagramu @x.xtoxickissx.x

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

7 thoughts on “Selma nam predstavlja svoje prelepe edite!

  1. Mnogo dobroo editujeees,kad dobijemo novi telefon(USKORO)cemo te zapratiti jer je ovo predobro,molimo te da napravis neki o Tini ko se slaze like.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.