Selenina sestra je porasla i već je zeza na internetu!

Da vreme brzo prolazi, najbolje nam govori to što Selenina sestrica Gracie odavno više nije beba kakve se sećamo! Slatka devojčica sad ima osam godina i po svemu sudeći, na TikToku se mnogo bolje snalazi od svoje velike sestre. Uostalom, to smo mogli da vidimo u njihovom novom TikTok videu!

Dok Selena nešto petlja na TikToku ne znajući ni šta to tačno radi, Gracie joj kaže, “Sramotiš me”. Stvari postaju još gore kad Selena shvati da je u svom neznanju i izbrisala jedan video, a Gracie tad počinje da se kikoće!

Selenita nakon toga prelazi na Snapchat, pomislivši da će se tu snaći bolje, pa se posle malo muka konstatuje, “Snapchat je prava stvar, ako ga se sećate.” Njen prethodni video sa Gracie sakupio je oko 25 miliona pregleda, ali Sel i dalje ne želi da se preterano eksponira.

Ona je i nedavno poručila svima da je najbolje da prave pauze od društvenih mreža, i čak promoviše ideju da bi tokom vikenda trebalo da ignorišemo Instagram i druge društvene mreže. Mi i dalje verujemo da je ključ u umerenosti, uostalom kao i za sve što nam se dešava u životu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne može da veruje: Šta je Biebs poručio Seleni nakon što je video fotke za GQ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.