Selenina mama o teškoj operaciji svoje ćerke: Vrištala sam i bila sam sva izbezumljena!

Selena Gomez nije od onih što kukaju, pa su mnogi u stanju da zaborave da je ona imala transplantaciju bubrega koja je sve samo ne rutinska. Njena mama Mandy se prošle noći oglasila preko živog videa na Facebooku gde je poručila da je to iskustvo nešto što nikome ne želi da doživi.

“To je jedna od najtežih stvari koje možete iskusiti kao roditelj, posebno kad je bilo komplikacija. Nisam brinula samo kao majka, već i za Franciu koja joj je donirala bubreg, kao i za njenu porodicu. Mislim da mi je do kraja života zabranjeno da uđem u tu bolnicu. Njih dve su bile u različitim krilima hgrade a ja sam sve vreme pratila šta se dešava, vrištala i bila izbezumljena. Bilo je mnogo teško. Familije koje ovo preživljavaju imaju ludu količinu snage”, objašnjava ona.

Kad je reč o Sel, ona ne priča o svom životu posle operacije, ali sigurno je da se pridržava saveta lekara koji je obavezuju da pre svega bude umerena u hrani, piću, ali i fizičkim aktivnostima. Možda zato i ne čude informacije da Sel više ne konzumira alkohol kao i da je on zabranjen u njenoj kući.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Znaćete za par dana": Selena Gomez ove nedelje objavljuje da li dolazi u Beograd?

One thought on “Selenina mama o teškoj operaciji svoje ćerke: Vrištala sam i bila sam sva izbezumljena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.