Selenin tekstopisac o njenom novom albumu: Ono što je ona snimila pomera granice!


Novi album Selene Gomez je već jako blizu a sem nje o tome može da sa punim pravom govori još nekoliko ljudi poput tekstopisca Justina Trantera koji je sarađivao sa njom na novim pesmama.

Po njegovim rečima, zaista nas očekuje nešto neobično! “Iskreno, znam samo onaj deo pesama na kojima sam ja radio tako da ne mogu da govorim o celom albumu. Ipak, mislim da je svima jasno da će sve biti ispred svog vremena i da će pomeriti granice. To što ona ima magičan glas i što ima najbolji ukus na svetu će samo doprineti tome”, kaže on.

Justin kaže da nema mnogo lepših stvari od rada sa Sel! “Svaki put sam blagosloven njenim prisustvom, ona je kao velika inspiracija da budete srećni. Ona je stvarno jedna od najboljih i najslađih. To je sve što mogu da vam kažem”, zaključuje tekstopisac.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Tako si ružna": Selenu Gomez izvređao jedan od najpoznatijih modnih dizajnera sveta!

4 thoughts on “Selenin tekstopisac o njenom novom albumu: Ono što je ona snimila pomera granice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.