Seleni Gomez Swiftieji napravili pakao, morala da briše sliku!

Selena Gomez našla se u velikoj nevolji zbog jedne svoje objave na Instagram Storyju! Naime, ona je promovisala jedan komad odeće iz nove kolekcije Kim Kardashian, a to je potpuno razbesnelo Swiftieje koji su je nazivali pogrdnim imenima jer ona promovišu osobu koja je u izuzetno lošim odnosima sa Taylor Swift.

Koliko je Selena bila pogođena svime, najbolje nam govori to što je ona ubrzo obrisala spornu objavu, a onda je umesto toga stavila sliku sa Taylor Swift, uz komentar, “Za nju bih umrla. Hvala ti što si zauvek uz mene. Puno toga si me naučila, svuda si bila uz mene, ostala si tu i podsetila me da budem bolje ljudsko biće. Zauvek ću biti uz tebe.”

Teško je biti sudija u ovoj situaciji. Taylor svakako nimalo ne bi prijalo da njena najbolja drugarica pomaže Kim Kardashian da zaradi još novca, ali sa druge strane, podjednako je tužno videti kao Sel mora da briše objave i onda još pod pritiskom piše lepe stvari o Taylor da bi nekome dokazivala da je uz nju, iako to često radi spontano. Kad znamo kakve sve traume Sel ima od Instagrama, sve postaje još tragičnije!

Pročitajte još  "Nisam ni znala ko je ona": Selena Gomez ima pravu dvojnicu u Meksiku!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.