Seleni Gomez se sviđa njena plava kosa: Ona će ostati sa mnom još dugo! (video)

Ova godina je za Selenu Gomez bila godina ogromnih promena, a o tome svedoči i njena finalna promena za ovih 11 meseci – postala je plavuša!

Kada je upitana za svoje plave pramenove, kratko i jasno je odgovorila: „Neće ona nigde, ostaje sa mnom“ a za zamenicu „ona“ upotrebila je „she“ umesto „it“ što u engleskom pravi veliku razliku jer se samo „it“ koristi za neživu prirodu poput kose o kojoj se ovde radi, pa je usledilo pitanje da li joj se obraća kao živom biću jer joj je smislila ime! „Nisam još smislila, tek se upoznajemo“ našalila se ona.

Sel takođe poručuje svima da se oseća jako dobro, da je srećna i jako ponosna što je dobila nagradu za ženu godine. „Jako sam srećna i osećam se sjajno, a kada pomislim na pojam „žena godine“, pomislim na sve žene ove industrije i još sam ponosnija kada shvatim da pripadam svemu tome i počastvovana sam što sam ovde“ priča ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sel otvorila dušu fandomu u prvom Instagram Live videu: Sad znam ko su mi pravi prijatelji!

3 thoughts on “Seleni Gomez se sviđa njena plava kosa: Ona će ostati sa mnom još dugo! (video)

  1. Kako je ljepsa kao plavusa , goshhh. ^_^
    Famoza , jeste li pisali o njenom outfitu te veceri ?

  2. Kako je ljepsa kao plavusa , goshhh. ^_^ famoza , jeste pisali o njenom outfitu na dodeli nagrade?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.