Seleni Gomez se baš ne dopadaju novi Snapchat filteri i svi sa braon očima će je podržati!

Selena Gomez pronašla je malo vremena da se igra s filterima na Snapchatu, ali sudeći po onome što je rekla, nimalo joj se ne dopada kako to izgleda! Kroz seriju videa ona je iznela neke kritike koje imaju realnog osnova jer definišu lepotu na način koji baš i nema preteranog smisla.

Ukratko, Selenita nikako ne razume zašto svaki filter za ulepšavanje pretvara boju očiju u plavu, dok braon (kakve ona ima) služe za one koj nas deformišu. “Ma bukvalno svaki Instagram filter dodaje plave oči”, priča Sel svojim dubokim glasom. “Šta ako imate braon oči? Da li je potrebno da imam plave oči da bih izgledala dobro?”

“Trebalo bi da imaju više ovakvih filtera… E pa sjajno, ovo je jedini gde su mi oči braon. Vidite ovo”, priča ona pokazujući na filter koji izobličava. “Plave oči su za sve prelepe filtere a ovaj ružni dobije braon.” Ovo sigurno neće obradovati vlasnike kompanije, jer svaki put kad Sel nešto pohvali ili pokudi, vrednost društvenim mrežama skače ili pada!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebsovim stopama: I Sel Go će učestvovati u emisiji "Carpool Karaoke"!

16 thoughts on “Seleni Gomez se baš ne dopadaju novi Snapchat filteri i svi sa braon očima će je podržati!

  1. Pa u pravu je. Ja svoje braon oci ne bih menjala za plave nikad 😂

  2. Hahaha ja imam plave oci.Ali mislim da niko ne bi trebao da menja boju ociju u plavo ili bilo koju da bi bio "lep" ili u trendu.

  3. Da, u pravu je, ja to prije nisam ni primjetila, ali da i ja imam smeđe oči i lijepa sam si s njima.

  4. Upravu je kraljica bogme , inace za sve "arianatore" sel joj je za petama na instagramu a kruna se uviljek mora vratiti kraljici , ali i ari je super !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.