Selena protiv Justina: Čiji album je bolje prošao?

Selena Gomez i Justin Bieber vratili su se na scenu gotovo istovremeno, a posle takođe skoro identične, velike pauze. Njihovi albumi završili su na prvim mestima američke top liste što pokazuje da su oni još uvek itekako popularni, ali čini nam se da u njihovom duelu i nema pravog pobednika.

Dok su se dva fandoma svađala oko toga ko je koga tukao, Selena i Justin objavljivali su pesme jedno o drugom, što je izazivalo veliku pažnju javnosti. Poredeći prve nedelje prodaje, “Changes” je otišao u 231.000 primeraka, gde se računa i fizička prodaja albuma na pločama i CD-ovima, ali i slušanje preko interneta. Ipak, za Justina je to zapravo poraz, jer se album “Purpose” u istom periodu prodao u čak 649 hiljada primeraka.

Sa druge strane, Selena Gomez je prodala “samo” 112.000 primeraka albuma “Rare” za nedelju dana, što znači da je Justin nesumnjivi pobednik, sa dvostrukom razlikom! Ipak, situacija za Selenu nije nimalo crna – naime, njen prethodni album “Revival” bio je prodat u 117.000 primeraka, što znači da je Sel praktično zadržala svoj nivo dok je Justin izgubio skoro dve trećine svoje publike! Kad sve tako posmatramo, onda zaista nije lako odrediti ko je pobednik a ko gubitnik. Nama se ipak čini da je Sel ta koja će biti zadovoljnija.

Pročitajte još  Stigao je i spot: Justin Bieber i David Guetta predstavili "2U"

Kako piše Cheat Sheet, njih dvoje ni zajedno ipak nisu ni do kolena rezultatima koje su ostvarile neke druge zvezde. Recimo, Taylor Swift prodala je ludačkih 867.000 primeraka albuma “Lover” u prvoj nedelji, a ispred njih dvoje ove godine su još i The Jonas Brothers, odnosno posebno iznenađenje, metalci iz sastava Tool kojih nikad i nema u medijima. Naravno, iako su i Selenin i Justinov album u prodaji, treba reći da se najviše primeraka razgrabi u prvoj nedelji, pa ne treba očekivati da se odnos između njih dvoje promeni. Što se nas tiče, primetili smo da nam niko nije ni tražio Biebsov novi album pa ga nismo ni nabavljali, dok još uvek čekamo da nam dođu četiri albuma “Rare” koji je Selena ručno potpisala!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Organizator vam poručuje: Megakoncert Ari i Sel je u igri, pratim ankete na Famozi!

6 thoughts on “Selena protiv Justina: Čiji album je bolje prošao?

    1. Dva jesu 🙂 Ne znamo da li ćemo sva četiri prodavati. Voleli bismo da smo uzeli više, ali ako je za utehu, četiri su svakako bila maksimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.