Selena oprostila Justinu, ali ne i zaboravila!

Ništa što već niste čuli… mediji ovih dana prečesto “oživljavaju” vezu Justina Biebera i Selene Gomez, koju ni njih dvoje u poslednje vreme ne prestaju da pominju u javnosti. Prošlo je skoro dve godine od venčanja Justina i Hailey Bieber, a nakon izlaska novog Justinovog albuma “Changes”, nismo mogli, a da ne primetimo neke opaske na račun Selene Gomez. Međutim, Justin je konačno rešio da se pokaje i prizna koliko je loš dečko bio u tom periodu, a izgleda da mu je Sel oprostila!

Nedavno je Justin priznao kako je bio prilično nemaran u vezi sa Selenom Gomez i uopšte vezama pre Hailey, kao i da ju je upozorio da će možda prevariti i nju jer “to je bilo njegovo trenutno stanje tada”. Hailey je ipak rešila da prihvati rizik i njih dvoje su sada u srećnom braku, a on nikad srećniji jer je Hailes uspela da ga promeni. Selena, s druge strane, lek traži u muzici, a njen album “Rare” za sada je doživeo mnogo više uspeha nego Justinov “Changes”.

Jedan izvor je rekao da je Selena konačno oprostila Justinu, tj. da ga više ne krivi za sve što se desilo, ali opet, to ne znači da se nije desilo i ne može sve da zaboravi. Iako nije potpuno zadovoljna Justinovim priznanjem i već je kasno za bilo kakva izvinjenja, svakako ceni što je on to konačno uradio. „Selena ne želi da je njen odnos sa Justinom definiše, ali oseća neku utehu jer je on govorio o onome što je učinio. Nada se da je stvarno iskren “, rekao je isti insajder.

Pročitajte još  Surprise! Justin Bieber održao nastup iznenađenja u Los Anđelesu!

Selenina i Justinova turbulentna veza vukla se skoro osam godina, sa promenama partnera, raskidima i javnim skandalima, a oni su konačno raskrstili 2018. godine, nakon čega je Justin počeo da se viđa sa Hailey Baldwin, sada već Bieber.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.