Selena o Justinu: Voleo me je, a onda me je odbacio

Selena Gomez uradila je intervju za Syke On Air šou gde je tema bio njen povratak na muzičku scenu. Selena je tako ispričala da joj je drago što tek sad izbacuje album, jer joj se izdešavalo toliko toga što je potom morala da pretvori u muziku. Ona je još jednom napomenula da joj je Justin Bieber bio velika inspiracija.

Selena je tako aludirala na svoju poslednju vezu sa Justinom Bieberom koja je bila aktuelna do pre oko godinu i po dana, a koja je bila kao san – dok se nije pretvorila u noćnu moru. “Zavoleo me je zbog onoga što jesam. Međutim, polako ali sigurno to se uništavalo, do momenta kad više nisam ništa osećala. Osećala sam se bezvredno. Osećala sam da me je on samo odbacio. Bilo je to užasno. Bilo je to najodvratnije osećanje”, pričao ona u dahu i napominje da je zbog toga išla i na terapije kako bi povratila svoje samopouzdanje.

Sel još jednom napominje i koliko joj znači prijateljstvo sa Taylor Swift, koja je bila uz nju u najtežim momentima. Ona čak ističe i da njih dve pričaju da svoje prijateljstvo pretvore u muzičku saradnju. “Nikad se nismo time bavili, ali nije da ne pričamo o tome. Mislim da imamo nešto, ali ako je suđeno, desiće se. Mi smo prijateljice više od decenije. Kad god smo zajedno, mi radimo ono što želimo i otvorene smo u vezi svega. Međutim, duet nije prioritet kad je reč o našem odnosu”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Ali zašto? Kantri muzičar snimio duet sa Sel a sad neće da ga objavi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selena o Justinu: Voleo me je, a onda me je odbacio

  1. Sigurno nije bilo baš tako kako ona prenosi! Justin je sigurno imao razlog. Možda mu jednostavno više nije prijala😬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.