Selena jako obradovala fandom: Hoću na turneju, uživam u tome!

Selena Gomez je svoje dve prethodne turneje morala da prekine zbog psihofizičkih problema pa je bilo veliko pitanja da li će ona zbog tako loših iskustava uopšte na taj način promovisati svoj predstojeći album. Na sreću svih Selenatora sveta, Sel se tome jako raduje!

Upitana direktno u razgovoru za jednu stanicu namerava li da ide na turneju, Sel je optimistično odgovorila, “Verovatno. Definitivno bih uživala u tome, pokušaću to da smislim. Ipak, ona ističe da sa tim ne treba žuriti jer ni album još nije spreman! “U ovom momentu samo pokušavam da shvatim šta je sledeći korak”, objašnjava Sel.

Ona nam je otkrila i kako je pesma “Bad Liar” bila u njenom vlasništvu godinu dana pre nego što ju je objavila! “Bad Liar je pesma koja govori o osećanju kad ste opsednuti nekim, kad ste kao u fazi medenog meseca. Ja obožavam to osećanje. To je najbolje osećanje na čitavom svetu, ne možete da ga izbacite iz glave. Ne možete da se smirite i ja se tako osećam u ovom momentu. Ja i ne želim da znam kako se kulira, ja sam takva i to radi za sad”, zaključuje ona.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #4

4 thoughts on “Selena jako obradovala fandom: Hoću na turneju, uživam u tome!

  1. Bilo bi ekstra kad bi krenula ponovo na turneju!Mozda bismo dobili novu priliku! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.