Poklon za fandom: Selena Gomez zvanično objavila pesmu “Feel Me” sa “Revival” turneje!

Selena Gomez je nakon albuma “Revival” imala veliku turneju koja je ostala zapamćena po mnogo sjajnih detalja, ali jedan koji niko nije zaboravio je svakako pesma “Feel Me” koju je ona tada uživo izvodila, ali je nikada nije zvanično objavila. Fanovi još od tada mole da ova pesma izađe na digitalnim servisima i da se zvanično objavi, zatim je na nekoliko mesta i procurela, ali agoniji od pet godina došao je kraj, pa je Selena darivala fandom ovom pesmom konačno!

“Na ‘Revival’ turneji sam predstavila pesmu o kojoj niste prestali da pričate ni danas. Pitali ste me i ja sam vas poslušala, tako da je od danas ‘Feel Me’ objavljena svuda” napisala je Sel na Instagramu, objavivši i YouTube video sa tekstom pesme i slikom, kao što je uradila za sve pesme sa albuma “Rare”, pa ćete steći utisak da je i ova pesma deo njega, naročito jer i aranžman dosta podseća na ono što je Sel predstavila na albumu!

S obzirom i da pesma nije nova, a i kad se obrati pažnja na tekst, pesma je definitivno o Justinu Bieberu, kome ona poručuje da će je osećati u svim novim potezima i da ga sećanje na nju neće lako napustiti! “Niko te neće kao ja voleti, da te nikad ne vara, nikad ne laže, nikog ne stavlja ispred tebe” kaže ona. Priča sa Justinom je svakako završena odavno, ali kao što smo pisali, Selena je oprostila Justinu ali neće nikada zaboraviti sve.

Pročitajte još  Slavna glumica poručila Seleni: Prestani više da cmizdriš!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.