Selena Gomez upoznala Taylorinog novog dečka: Ona je srećna i ja sam srećna!

Selena Gomez ne volim mnogo da priča o svom privatnom životu ali vešt novinar zna kako da izvuče i takve informacije od nje! Sel je u razgovoru sa Nicole Ryan za radio Sirius XM otkrila kako je upoznala Joe Alwyna, dečka svoje drugarice Taylor Swift i prenela nam svoje utiske o njemu!

“Iskrena da budem, ako je moja drugarica srećna i ja sam srećna. To je sve što mi je važno, objašnjava ona i dodaje “I ja sam veoma uzbuđena, ovo su dobra vremena”. Mediji prenose da Taylorin blizak krug prijateljica već odavno zna za ovu vezu a Sel je očigledno podržava! Kad je reč o njenom izabraniku The Weekndu, ona je objasnila da obožava da ga prati svuda.

“Volim da pružam podršku. Volim kad sam tamo i čuvam mu leđa. To je jako dobar osećaj. Nisam se tako osećala već neko vreme. Na njegovim koncertima mogu da se opustim i igram čitave noći”, zaključuje ona. Pogledajte kompletan intervju ispod!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift nedelja na Famozi: Specijalno izdanje "Reputationa" za samo 2199 dinara, "Red" za 1499!

2 thoughts on “Selena Gomez upoznala Taylorinog novog dečka: Ona je srećna i ja sam srećna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.