Sve je očiglednije: Selena Gomez ubrzo objavljuje novu muziku, snima spot!

Selena Gomez poslednjih dana na društvenim mrežama je najavljivala saradnju sa čuvenim muzičkim producentom Bennyjem Blancom, a sad je tom društvu dovela i najveću latino zvezdu, J Balvina! Iako Selenita još uvek ništa zvanično ne govori, slike koje postavlja su prilično jasan znak šta se to sprema!

Pevačica i glumica tako je objavila sliku na kojoj vidimo niz belih ogrtača, a na kojima piše redom Selena, Blanco, Balvin i Tainy. Ako se pitate, Tainy je još jedan vrhunski muzički producent, a on je kao i ostatak ekipe podelio ovu fotku koju vidite ispod! Selena je sve ovo izlajkovala a i zapratila je momke!

View this post on Instagram

I CAN’T GET ENOUGH

A post shared by Marco Masis (@tainy) on

Mediji su do sad nagađali da Selena zapravo najavljuje novi album, ali sad kad je u priči i J Balvin, čini se ipak da se radi o singlu. Sve ukazuje da je reč o numeri pod nazivom “I Can’t Get Enough” kao i da se ekipa nalazi na snimanju spota u gradu Topanga u Kaliforniji.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Maša nam šalje kviz o pesmama Selene Gomez!

3 thoughts on “Sve je očiglednije: Selena Gomez ubrzo objavljuje novu muziku, snima spot!

  1. Joj nadam se za turneju odnosno koncert i moja se selenita napokon vratila 😊💖💗👍😲😭😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.