Selena Gomez u našem regionu: Kompletna istina

selena-gomez-at-today-show-in-new-york-10-12-2015_9

Famoza redakcija od prvog dana bori se za koncerte velikih mladih muzičkih zvezda u našem regionu i ne dozvoljavamo vam da odustanete od vere da su oni itekako mogući! Kao što znate, mi smo u stalnom kontaktu sa našim organizatorima i zato vam kroz seriju tekstova iznosimo SVE ŠTO znamo u vezi njihovih dolazaka. Danas je na redu najveća mlada zvezda našeg regiona i čitavog sveta, Selena Gomez.

Da li je iko ikad pokušavao da dovede Selenu Gomez na naše prostore?
Po rečima našeg organizatora, do sad niko nije pokušavao da kontaktira Sel i dovede je već se sve uvek završavalo na razmišljanju da njen dolazak ne može biti isplativ. Jedina šansa da nas Sel poseti bila je kad je ona pre par godina gostovala u Beču ali kao što smo rekli, niko odavde nije ni razmišljao da joj pošalje ponudu.

Šta olakšava dolazak Selene Gomez?
Selenatori su ogromna fan baza, prava armija koja je po snazi najbliža neprikosnovenim Belieberima i Directionerima. Selenatori su i u Srbiji i okolnim zemljama treći najveći fandom, što ankete pokazuju već godinama unazad a njena popularnost nastavlja da raste! Selenu vole i mnogi pripadnici drugih fandoma – Directionerima je draga jer je bliska Niallu, mnogi Belieberi i dalje je smatraju jedinog devojkom za svog idola a Lovatici i Swiftieji znaju je kao najbolju drugaricu svojih uzora.

selena-gomez-at-today-show-in-new-york-10-12-2015_3

Podjednako važno, to je nakon razgovora s nama jasno i organizatoru koji sad kaže kako je svestan toga da je Sel najveća mlada muzička zvezda i da na njen koncert ne bi došli samo Selenatori već i mnogi drugi. Famoza je još u julu pisala o tome a tad nam je organizator rekao da će poslati ponudu kad ona sledeći put krene na turneju. Čitajte o tome ovde

Pročitajte još  I Biebsova zasluga: Lekari zadovoljni, Selena Gomez završila tretman protiv depresije!

Na kraju, još uvek smo u igri za koncert Lodovice Comello. Ponavljaćemo vam to dok nam ne poverujete – dolazak Lodo i njen uspešan koncert bio bi OGROMNO ohrabrenje organizatoru da posle nje počne da dovodi i veće, odnosno skuplje zvezde. Naši tinejdžeri dokazali bi da ih nastupi mladih zvezda interesuju i da će iskoristiti šansu koja im se pruži.

Šta otežava dolazak Selene Gomez?
To što je Selena Gomez treća najveća mlada muzička zvezda sveta istovremeno znači da je za njen dolazak potrebno platiti nekoliko stotina hiljada evra! Toliki novac organizator mora da izdvoji unapred i da se onda samo nada da će vas Sel privući dovoljno kako bi se koncert isplatio. Takođe, iako je 99% sigurno da će Sel doći u Evropu tokom svoje naredne turneje, strašno je važno da se ona odluči da dođe u naš deo sveta, tj. da dođe makar do neke zemlje iz našeg okruženja. Kad bi Sel recimo htela da nastupi u Mađarskoj, Grčkoj, Rumuniji ili makar Austriji, to bi mnogo olakšalo stvari jer bi koncert bio jeftini za organizovanja pa bi i cene karata bile niže.

Kad je reč o novcu, nažalost, svi živimo u državama gde gradovi izdvajaju veliki novac samo za koncert turbo-folk zvezda iako bi te pare jako pomogne organizatoru da dovede Sel baš kao i kad bi naše velike muzičke kompanije bile zainteresovanije da pomognu u svemu. Ovako, organizator i dalje ostaje prepušten samom sebi i jedinu pomoć ima od fandoma i nas kao medija.

Pročitajte još  Selenin najuspešniji film: "Hotel Transilvanija 2" obara rekorde, uskoro stiže i kod nas!

selena-gomez-leaves-z100-studios-in-new-york-10-13-2015_3

Šta je potrebno da bi Selena Gomez došla?
1. Prvi i najvažniji uslov imamo – Selena Gomez je već najavila turneju i gotovo je sigurno da u Evropu dolazi naredne jeseni što automatski znači da imamo šanse!
2. Dolazak u Evropu ipak nije dovoljan. Ako Sel uradi isto što i Demi ili Tay pa najavi samo par koncerata i to u zemljama koje su daleko od nas (Britanija, Francuska, Nemačka, Španija, Holandija) šanse su nam jako male. Ipak, Sel je prošli put bila u Austriji što uliva nadu da će se vratiti u naš deo Evrope!
3. Poslednji korak jeste cena. Selena sigurno košta nekoliko stotina hiljada evra pa organizator mora da izračuna može li to da mu se isplati i na osnovu toga donosi odluku. Ono što je sigurno jeste da barem 10.000 vas mora da se pojavi na njenom koncertu!

Kako fandom može da pomogne?
Selena Gomez nije ta koja odlučuje hoće li doći kod nas ili ne – o tome računa vode njeni menadžeri do kojih je gotovo nemoguće doći. Naši Selenatori zato moraju da vrše pritisak na organizatora, prave zanimljive akcije i ako je moguće, masovna okupljanja! Znamo da je to praktično nemoguće, ali veliko okupljanje gde bi bilo recimo 500 ili 1000 vas učinilo bi da organizator dobije najbolju potvrdu da vas zaista ima!

Kad i gde bi Selena Gomez mogla da dođe?
Kad je reč o Sel, stvari su prilično jednostavne – ona nikad ne nastupa na stadionima niti na otvorenom prostoru pa je sigurno da u obzir dolaze samo dva mesta na našim prostorima – Kombank arena u Beogradu i arena u Zagrebu. Za očekivati je da bi Sel održala koncert na samo jednom od ova dva mesta a kao i uvek, zbog činjenice da je tri puta veći grad, Beograd je u prednosti. Selena svoju američku turneju završava početkom leta što znači da bi u Evropu došla na jesen. Ako bi bilo koncerta kod nas, on bi se verovatno desio u oktobru, novembru ili početkom decembra 2016. godine.

Pročitajte još  Koja vam se najviše sviđa? Pet Selena u istom danu u Londonu!

Kompletnu istinu o dolasku „Violetta live“ možeš videti ovde

Kompletna istina o dolasku Taylor Swift nalazi se ovde

Kompletna istina o dolasku Martina Stoessel je ovde

Kompletnu istinu o dolasku One Direction možeš pročitati ovde

Kompletnu istinu od dolasku Ariana Grande možeš pročitati ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Selena Gomez u našem regionu: Kompletna istina

  1. Napisali ste gde i kad bi mogla da dodje Ariana Grande a ustvari treba Selena Gomez

    To samo dokazuje da se prosli tekst za Arianu uradilu copy paste. Hvala!

    1. Samo smo prekopirali naslov – evo ispravili smo ga. Uporedi ta dva teksta i videćeš da su oba potpuno različita. Zajednički su samo naslovi 🙂

  2. pitala sam seleninu menadzerku na instagramu

    da li ce selena docu u srbiju rekla je da jos uvek nema planova a njen prijatelj mi je samo lajkovao poruku na instagramu resrecna sam sto su nas bar primetili

  3. kazete da nije moguce doci do menadzera ali mn je Selenina menadzerka vec par puta odgovorila na poruku ali jos ranije,pitacu je ponovo posto je sad turneja najavljena

  4. Molim vas da napišete istinu o dolasku Demi, jer ima više Lovatica na našem regionu nego V-Loversa ili kako već, molim vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.