Selena Gomez: Takva sam kakva sam, neću ništa da krijem od Selenatora!

Selena Gomez kaže da je njoj lično potpuno besmisleno da pokuša da bilo šta sakrije od javnosti a što je vezano za njen privatni život, pošto na kraju ipak sve procuri, baš kao što je bio slučaj kad je reč o njenoj vezi sa Abelom!

Kako Sel ističe, ona je na svom Instagramu objavila fotku sa Abelom kad je shvatila da nije u redu da nešto tako lepo krije od fandoma. “Toliko dugo sam u šoubiznisu da ne osećam potrebu da nešto… ne obavezno sakrijem, već da budem iskrena prema sebi. Mnogo je teško stalno sakrivati stvari. Preveliki je to pritisak i mislim da svi na kraju sve saznaju.”

Sel kaže i još nešto što nam se sviđa, a to je da ne pravi višegodišnje planove. “Uzimam dovoljno vremena za svoj lični život i uživam u tome jer sam ranije samo radila. Sad jednostavno nađem vremena za sve. Želim da budem srećna a ako je za to potrebno da svi vide kakva sam zaista, baš me je briga!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kaje se: Selena Gomez donirala svu zaradu od uloge u filmu Woodeyja Allena ali i preko toga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.