Selena Gomez snimila duet sa Tini Stoessel i Becky G?!

Sinoć su se internetom proširile neverovatne vesti, a to je da Selena Gomez ima zajednički projekat, odnosno pesmu sa Becky G i Tini Stoessel pod nazivom “Prohibido” i sudeći po tim informacijama pesma će biti dostupna za manje od mesec dana, odnosno 1. septembra, međutim ispostavlja se da ipak nije sve tako kao što izgleda!

Na sajtu Genius možete pronaći ogroman broj tekstova, pesama i informacija o muzici, a to uključuje i pesme koje tek treba da izađu u bliskoj budućnosti, što je slučaj i sa Seleninom pesmom. Kada pogledate informacije o pesmi “Prohibido” čiji je izlazak planiran za 1. septembar ovde godine, videćete da je to Selenina pesma koja je navodno snimljena u duetu sa Becky G i Tini. Međutim, glavna “mana” ovog sajta jeste to što bilo ko može da menja informacije kao i na Wikipediji, pa se ispostavlja da je ovo Selenin projekat samo sa Becky G.

Ono što se ispostavilo kao više od glasine jeste da Tini ima novi duet sa dečkom Sebastianom Yatrom sa sličnim nazivom “Amor Prohibido”, a nije nikakva tajna da su oboje u intervjuima govorili da već imaju nove zajedničke projekte koje su spremili. Iako se duet između Sel i Tini ispostavio kao neistina, ovo nije prvi put da su dve devojke povezivane po pitanju muzike, ali nije isključeno da će devojke jednog dana stvarno i sarađivati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena je brijala glavu, ali to zvuči više dramatično nego što jeste

6 thoughts on “Selena Gomez snimila duet sa Tini Stoessel i Becky G?!

    1. Ne vredjaj osobe koje su u zivotu postigle nesto! Tini je velika zvezda Juzne Amerike i Selena je slusala njenu pesmu. Zacepice Tini usta svoj nezreloj deci, ima tek 22 godine 😉. Nauci da ne vredjas niciji trud i rad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.